Dec 9, 2010

oh BW a.k.a BLOGWALKING...fuhhhh!!

sejak dua tiga hari lepas aku banyak namapak shortform BW ni tapi tak pernah amik port pe mende tu..ingatkan tu adalah istilah2 bagi otai2 blogger...rupe2nya ringkasan bagi BLOGWALKING....choyy! rasa bengang sket sebab mende simple pun aku tak tahu...betul2 fresh dari ladang tul aku nih...by the way thx kawan2 blog kerana menyedarkan ku ke alam nyata...haha...maksudnya pasni akukene lebih amik tahu tentang shortform2 blogging nih....pasni aku nk semak la apa itu GA a.k.a GATEAWAY tapi pengetahun tentang apa itu GA is zero....... anybody can help me ???

7 comments:

p[A]n[A]d[O]L said...

GA : GiveAway
giveaway nie adalah contest yg mana kalo menang leh dpt adiah best2..ehhe

pelik2perfect said...

ow...itu macam....thx...sy akan explore lebih lanjut...adiah best2 tu cam award ke adiah betul2?

Mama Zara said...

GA..BW...BE...ME...hihii..sumer kena amik tau tu :)

pelik2perfect said...

ayark....pale sudah penin...thx guys...kene kayuh slow2 la ni...huhu

EzzEddin said...

absolutely ritez kena amik tahu sume tu..dah jadi subjek plak kan??

iqbalhakimi said...

xpe..slow2..belajar..hehe

pelik2perfect said...

baiklah kengkawna..akanku usaha kan..sape nk jadi cikgu tusyen paksa rela..angkat tangan!! keh3