Jan 3, 2011

bile blog realiti konspirasi milik zackzukhairi mula beraksi...

wahai kengkawan blogger sekalian ...seperti yang sedia maklum bahawa raja blog zack zukhairi telah mengupdate kan diri pada hari ini 3/1/2011...

masa memula baca en3 first dia tuk tahun 2011 nih, ada 219 komen...tu baru kul bape time tu...lau skg ni maybe dah lebih banyak lagi..syabas bro zack...! teruskan bakat anda dalam menulis blog.. aku suke betul baca entri2 kat blog dia. Bagi kengkawan yang tak kenal sape itu zack zukhairi, ringan2kan lah jari anda menaip http://zackzukhairi.blogspot.com .. anda pasti terus addicted nak baca en3 yang ditulisnya =)

p/s : konfem korang terus akan click "Follow" kat blog dia...tak caya? try la...hehehe

6 comments:

Fatin Aliyya said...

haha tawu xper smua org tgg kemunculn dia.dia raja blogger :)

pelik2perfect said...

YEZZAAAA...~

Yanie J said...

meyh rmai2 usha blog zack...keke :P

woot-woot said...

hoho gua tak pon..tak suke jiwangness.zz

Mustaffa Khairul Azzam said...

entri2 beliau memang menarek..simple but bermakna kan~~

My MiRa said...

ntah la kenapa....walaupun die tulis simple je tapi cara disampaikan sesuatu tu menarik kan?:)